Foto: Ole-Kristian SolbergDet er kanskje passende at de svenske punk-rockerne i Viagra Boys har en sang som handler om erektil dysfunksjon, med tanke på at de ble noen minutter forsinket grunnet en teknisk glitch på scenen deres. Til tross for en sein start, så kom de seks svenske i gang etter hvert, og de leverte solid punk til de fremmøte.

Lydbildet kan vel bli beskrevet som en slags industriell punk, da det har den gjentakende bassrytmen til industriell metal, og den karismatiske frontfiguren man ofte finner innenfor punk sjangeren. Sangene er dystre, litt vågale i blant, men dessverre en smule like. Det føles ofte som at bassisten spiller de samme notene om og om igjen, med en gitarist som følger sine faste rytmer på samme måten.

Sånn er selvfølgelig passende innenfor sjangeren bandet oppholder seg i, men det er viktig å ha litt variasjon i musikken. Det til tross for at den ene rytmen de har på loop er veldig bra. Innsatsen fra bandet er godkjent, og frontmannen gjør et godt inntrykk som en slags nymoderne inkarnasjon av Jello Biafra.

Det hele tar slutt med en minneverdig coverversjon av Led Zeppelin klassikeren "In My Time of Dying." Låta skiller seg ut som noe veldig spesielt, og bandet gjør en fremdragende jobb med å gjøre sangen til sin egen. Når gitarene stilnet for en siste gang gir frontmannen en hyggelig hilsen til publikum som lød "F**k you, Norge." før han gikk av scenen, tydelig ikke helt fornøyd med innsatsen til publikum.