Foto: Per-Otto ChristiansenGutta i Gojira har holdt på lenge nok til å kunne entre en hvilken som helst scene og eie hver eneste kvadratmeter. De kom på scenen til et glissent publikum, men brydde seg ingenting om det. Istedenfor kjørte de på med god låt etter god låt av knallhard fransk metal.

Etter snaut 10 minutter på scenen åpnet himmelen seg. Det som kom ut var regn og hagl, men man må gjøre mer for å skremme vekk head-bangene publikummere. Selvom noen løp for å gjemme seg, valgte andre å flytte nærmere scenen for å vise bandet at de var her for å bli. Støttende djevelhorn føyk opp fra hvert bandmedlem som ble mer og mer imponert etterhvert som regnet økte i intensitet. Istedenfor å krympe publikumstørrelsen, endte det opp med å gi bandet en solid fanskare som hoppet rundt av glede. Litt for å vise sin respekt til bandet, men også litt for å beholde varmen.

Både band og publikum gjorde dette til en minneverdig konsert. Gojira var som alltid av ypperste klasse, og viste nok en gang hvorfor de er å regne som et av verdens beste live metalband. Gleden av å se et band av en slik kvalitet øker nærmest når man skjelver av kulde når siste låt tar slutt. De viste også sin takknemlighet for innsatsen fra publikum. Dette var bandet sin andre opptreden på festivalen, og sannsynligheten er stor for at de oppmøte konsertgåerne ga dem mersmak for en tredje konsert på fjellet.