Foto:Jonas SelimSvenske Tove Lo har kommet som en komet de siste årene. Hennes lett elektroniske pop har hundrevis av millioner avspillinger på Spotify. Konserten på kongescenen understreker hvorfor. Til tross for forsinkelse på grunn av strømproblemer kommer artisten uanfektet i gang med konserten. Hun får med seg publikum med en gang.

Tove Lo leverer fengende, snerten pop med en variasjon i lydbildet. Selv om beveger seg kjent landskap med svensk elektronisk basert pop, er det noen med utstråling og stemme som gjør at hun skiller seg. Som mange andre, samarbeider hun med hitmaskinen Max Martin. Samarbeidet har båret frukter og hun fenger massene ved kongescenen med låter som Habits (Stay High).

Ikke alle låtene holder kvaliteten til hitene, men jeg tror hun kunne klart å holde på massene uten å flashe puppene. Det helt unødvendige stuntet bygger opp under sexfikseringen popbransjen er altfor preget av. Jeg skjønner ikke motivasjonen bak. Hun blir i alle fall ikke tatt mer seriøst av dette stuntet. Heldigvis rettes noe av inntrykket opp når hun avslutter med et gnistrende fremføring av den fengende hiten Cool Girl.