Foto: Ole-Kristian SolbergFør jeg gikk til konserten med Fagernes Yacht Klubb viste jeg nøyaktig en ting om bandet: de spiller coverlåter. Det var den eneste kunnskapen jeg kom rustet med til Kastellscenen fredag kveld. En stor gruppe musikere kom på scenen, og ut av høyttalerne kom et cover av Toto sin gamle slager Rosanna. I bandet befant det seg fire sangere, to gitarister, en bassit, en trombonespiller, en saxofonist, to trompetspillere, en keyboardspiller, og to trommeslagere

For det meste av konserten holdt de et energisk tempo med hoppende glad rocke musikk, som fikk de frammøte til å vrikke litt på hoftene. En dedikert klump av publikum sang hvert eneste ord på alle sangene, mens majoriteten observerte det som fant sted med litt mindre entusiasme. Bandet klarte etterhvert å overbevise flere av publikummerne på Kastellscenen om å delta, og da ble det godt stemning på fjelltoppen.

I løpet av en time med allsang og mye moro, ga bandet sine inkarnasjoner av Long Train Runnin', You're the Voice, Africa, og mange fler. Innsatsen fra publikum var desidert høyest når de dro i gang Journey favoritten Don't Stop Believin', men også avslutningsnummeret All Night Long fikk mye positiv respons fra publikum.