Foto: Ole-Kristian SolbergParamore er et Amerikansk pop-punk band fra Tennessee. I løpet av sin snaut 15 år lange karriere har de rukket å gi ut fem album, hatt noen hitlåter, og bygget en relativt stabil fanskare verden over. Det var derfor store forventninger til hva de ville finne på når de fikk lov til å være siste band ut på Kongescenen fredag kveld.

Hayley Williams og resten av gjengen entret scenen til ville hyll fra de fremmøte. Fra første låt var det allsang foran i folkehavet, og lykkelige smil fra bandet. Det var tydelig at dette var et møte både bandet og fansen satte stor pris på. Det var sikkert derfor de utnyttet vært øyeblikk til å lage god stemning seg i mellom.

I løpet av konserten tilbød gruppa noen nye låter, noen gamle, og tilogmed et cover av Fleetwood Mac klassikeren Everywhere. De gjorde også alt de kunne for å underholde de fremmøtte, og de spesielt dedikerte fansen foran scenen. Det beste eksempelet på dette kom under låta Misery Business, hvor to fans fikk drømmen sin oppfylt når Williams inviterte dem opp på scenen for å fullføre sangen sammen med bandet.

Paramore leverte en god konsert uten helt å bemerke seg som noe unikt eller spesielt. De visste hvordan de skulle underholde fansen sin, og gjorde det på en effektiv måte. Det som trekker litt ned er at de har et lydbilde som blir veldig ensidig for de som ikke er tilhengere av pop-punk, og det ble tydelig markert med et stadig mer glissent publikum etterhvert som konserten gikk videre.