Foto: Ole-Kristian SolbergAstrid S er artist navnet til Astrid Smeplass fra Rennebu i Sør-Trøndelag. Norske hus og hjem ble først kjent med henne da hun kom på femte plass i Idol i 2013, men siden da har hun bygget seg en sterk fanskare både nasjonalt og internasjonalt. Hun har gitt ut et par låter som har flere millioner avspillinger på Spotify og Youtube. Hun har også jobbet med store internasjonale artister som Shawn Mendez og Katy Perry.

På scenen i Tønsberg ga hun de fremmøte sin versjon of elektropop, som kan sies å befinne seg i samme musikalske bakgate som Robyn og Julie Bergan. Publikum danset med i sommersola på fjellet, mens Astrid og bandet hennes leverte en solid konsert fra start til slutt. De fremmøte sang med på de låtene de kunne, og størst allsang ble det med hiten Hurts So Good.

For noen av låtene kom det fire dansere ut på scenen. De bidro svært lite til underholdningsverdien, og virket mer å ta vekk fra konsertopplevelsen enn noe annet. Noen av låtene ble også en smule gjentakende, da de ikke helt klarte å skille seg ut fra resten av setlista hennes. Dette plagde selvfølgelig ikke den aller mest dedikerte fansen foran scenen, men resten av publikum viste liten interesse i noen av de mer generiske poplåtene.