Foto: Ole-Kristian SolbergBob Hund er et svensk rock band som har holdt på siden begynnelsen av 90-tallet. De har vært ansett som et av Skandinavias mest unike band i lang tid, med solide fanskarer i Sverige, Norge og Danmark. På Slottsfjell's siste dag var det deres tur til å underholde Kastellscenen. Med seg på laget hadde de Tønsberg Jentekor og Silja Sol.

Bandet leverte en sterk konsert uten de helt store overraskelsene. Den karismatiske frontfiguren Thomas Øberg var som vanlig den mest markante figuren i bandet, og gjorde sitt for å engasjere publikum. Han virket derimot litt usikker på hvor lenge konserten egentlig skulle vare, da han flere ganger sa "nå er konserten slutt" for så å innse at tiden ikke var over.

Denne forvirringen kom også til syne når bandet dro i gang Tralala lilla molntus, da det virket som at jentekortet ikke hadde blitt informert om at dette var en av låtene som skulle bli spilt. De gjorde så godt de kunne for å synge med, men klarte aldri å skjule at både de og resten av bandet hadde planlagt en betydelig kortere konsert enn den som ble levert.

I tillegg til Molntus, fikk publikum høre flere deilige klassikere som Blommor på brinnande fartyg og Tinnitus i hjartat. Publikum tok gladelig i mot hver eneste låt med glede. De sang med uten å helt ta av fullstendig. Når konserten tok slutt taket bandet pent for seg selv for så å gå av scenen. Et kort tilrop om en låt til fikk ingen respons, så publikum gikk videre til neste konsert.