Torsdagsværet er ypperlig, og Øyafestivalen viser seg fra sin beste side når Sigrid Raabe skal spille på Vindfruen. 20-åringen fra Ålesund er satt opp tidlig på dagen, og har fått sjansen til å sementere sin stjerneskuddstatus med noe av det største en artist kan oppleve i norge, nemlig å spille for Øyapublikumet.

Sigrid er blid som en sol og selv om hun sier at hun var litt nervøs før hun gikk på scenen, virker det ikke som om det går noe særlig ut over prestasjonen. Stemmen hennes er flott, og hun treffer hver tone klokkeklart. Og for et låtmateriale denne dama har. Det virker som om hver låt har både radio og hit-potensiale, spesielt på grunn av en helt ekstrem meloditeft, og da særlig når det kommer til refrenger.

Lyden er for en gangs skyld perfekt på Vindfruen, og selv om Oathbreaker spiller i teltscenen, klarer de synth-drevne poplåtene hennes å overdøve den knallharde black metalen bare noen hundre meter unna.

Helt mot slutten av sin tilegnede time spiller hun selvsagt superhiten “Don’t Kill My Vibe”, og det låter grandiost. Denne anmelderen har til nå forholdt seg likegyldig til hypen, men nå skal jeg si meg overbevist. Dette kan bli stort, veldig stort.