Foto:Christer Håvarstein

Linda Vidala er mer enn kun Bængshot. Jeg stilte meg opp i enden av folkemengden da Vidala gikk på scenen. Jeg antok at duetten med KingSkurkOne kom til å bli høydepunktet under konserten, men jeg tok feil.

Rist på det du fikk av Gud

Hun hadde publikum i sin hule hånd og overraskende nok ser det ut som en del kan sangene som ikke er Bængshot . Du har bassen i halsen da hun introduserer sine to dansere. De tre danser til rytmen i en innøvd rutine. Dette gjorde konserten mye mer underholdene og levende. Jeg gliser. Dama kan synge, dama kan danse, dama kan rappe. Ikke bare det men det er kun jenter på scenen, disc-jockeyen Pizza-Slut(?) står bakerst på scenen og har stålkontroll på når og hva.Hvor er Emma? spør hun fra scenen. Vet ikke jeg, hva mener du? Jeg skjønte lite, hadde visst ikke gjort god nok research. Debutsingelen Emma leverer. Bassen ligger ennå i halsen og danserne returnerer til scenen på jevnlig basis. Dansere er noe jeg vanligvis er skeptisk til, spesielt hvis artisten er type Rune Rudberg eller lignende og danserne ligger på rundt atten. Men dette var ikke noe slikt, dette var “sass”. Det var gjennomført og hele greia skrek girlpower

Emma, Emma
Har no'n sett Emma?


Man så ingenting til KingSkurkOne før siste låt. Da mannen entret scenen strømmet flere mot scene og alle sang. Det var god kjemi mellom de to i duetten og det kunne til å med virke som de hadde det gøy (smilefjes).

Linda Vidala er noen vi kommer til å se mer av. Dama lager dansbar rap. Type Lars Vaulars Rett Opp Og Ned. Gi henne en scene med tak og hun kommer til å løfte det. Hun er bedre live enn på Spotify, man får mer kraft når man hører henne live. Mye bedre det enn omvendt. Det er mye potensiale i frøken Vidala og jeg tipper det kommer en oppfølger til Bængshot snart.