Foto: BrennviddeDen lille hjørnescenen på Revolvers Goon bar var vert til to beinharde konserter i går kveld i regi av Nag og Korrupt. Nag åpnet ballet med et sett som vil ha fått de fleste i publikum til å føle seg iallfall litt forslått. Fascinerende hvor mye lyd som kan komme fra tre personer egentlig. Når det beinharde lydbildet da også blir akkompagnert av friske riff, trommer fra en annen verden og bekmørk vokal kan man ikke annet enn å akseptere at Nag er et band å følge fremover.

Etter Nags heseblesende sett var det duket for Korrupt som på ingen måte hadde tenkt å roe ting ned. Bandet åpnet med skrikene fra Scum og hoppet deretter rett inn i Revolt og derfra skulle det gå bare en vei. Det var i hvert fall planen. En defekt forsterker måtte byttes, og satte en liten brems på konsertstarten, men uten at bandet lot det påvirke dem noe særlig. Når det var det på plass hoppet vokalist Marius Jahnsen like gjerne opp på bardisken for den lekne skatepunk-låten Southern Majority og deretter var det duket for nok et heseblesende sett.

Hellions og No Past, No Future står igjen som høydepunktene fra settet, og Khaver, som jeg brukte lang tid på å få sansen for på albumet, gjorde seg bra i live-setting. Siste låt ut for kvelden, Martyrs, avsluttet det hele på best mulig vis og fremkalte også litt etterlengtet utagering fra publikum.

Dessverre for bandet og de fremmøtte så var det skuffende dårlig lyd. Tidvis var det nærmest umulig å høre alle i bandet, og på noen punkter spraket det også friskt fra høyttalerene. Bandet skal ha for at de kjørte på og gav full guffe og trosset lydproblemene etter beste evne. Kombinert med en smittende tilstedeværelse så gjorde de det til en god opplevelse for de fremmøtte uansett. Korrupt kler en liten scene, men viser også at de har materiale og evnene til å spille på en større en også. Ikke minst fortjener de bedre lyd.