Foto: Aleksander EselidGutta i Stone Sour var i fyr og flamme i kveld, bokstavelig talt, da de entret scenen til pyroteknikk, noe som var et tema hele kvelden. Hele showet deres var preget av en perfekt blanding av spennende lys, konfettikanon, pyroteknikk og ren og skjær energi på scenen. Corey og gitarist Christian var begge høyt og lavt, og sørget for at publikum hele tiden var underholdt.

Det musikalske var på mange måter det man forventer fra et band som har holdt på så lenge. Et energisk og stødig show, med overraskende jevnt god lyd hele kvelden. Vokalprestasjonen til Taylor kan til tider diskuteres, men han kompenserer veldig ved å være en komplett entertainer.

De spiller en god blanding av alle publikumsfavorittene og de største hitene, i tillegg til masse nytt materiale. Det virker som de treffer noe hos alle i publikum, for det er enormt god stemning allerede før de går på. Dette kan også selvfølgelig skyldes at de har med seg et godt oppvarmingsband i The Pretty Reckless.

Spesielt godt tatt imot blir Cold Reader, da det virker som hver eneste oppmøtte hopper. Selv de som sitter oppe på galleriet. Kveldens allsangøyeblikk kommer da de drar i gang Through Glass. Det er ikke en av de bedre fremførelsene, men med en så latterlig god tilbakemelding fra publikum gjør det ingen verdens ting. Ikke overraskende lager favoritten Absolute Zero også over gjennomsnittet god stemning.

Alt i alt var dette en konsert som sendte deg videre med godt humør, enten du skulle hjem eller videre ut.