Foto: Aleksander Espelid


”Det er her vi egentlig skal si noe, men jeg har ikke ord ass!”

Både Arif og Unge Ferrari har hver for seg jobbet opp en solid samling med hits, noe som gjenspeiler seg i et full Oslo Spektrum. Mye som forventet er flesteparten av de oppmøtte veldig unge og volumet blir tilsvarende høyt idet de entrer scenen.

Det er åpenbart at gutta ikke har spart på kruttet når de planla produksjonen for anledningen med både pyro og et morsomt sceneoppsett. Spesielt kostymene de starter med, og får på seg senere i settet, er veldig underholdende og ser ut til å treffe hos de aller fleste. Personlig synes jeg at de kunne tatt lysshowet enda et hakk opp, da det føles litt spinkelt til å være en såpas stor scene.

Begge to oser av glede for å få lov til å spille for et utsolgt Spektrum, og er heller ikke redde for å fortelle publikum om det ved hver anledning de har. Jeg tror at de oppmøtte setter pris på en slik ærlighet og glede, for stemningen er gjennom hele kvelden upåklagelig.

Det skal ikke stå på at de ikke prøver å gi oss et forrykende show, men det føles ikke som de får det helt til. Det er gjennomgående litt haltende vokalprestasjoner og energien når ikke helt opp. De blir ofte litt statiske og er dessverre enda ikke helt klare for en så stor scene.

De uten tvil beste øyeblikkene kommer når de får med seg gjesteartister. Store deler av Nora Collective er med dem for anledningen, og spesielt Tomine Harket hever vokalen mange hakk og eier egentlig scenen helt alene. Stort ble det også da Karpe Diem entret arenaen og framførte en ny låt med Arif og Unge. Dog tror jeg kanksje ikke budskapet ”Jeg bruker ikke kondom” er riktig for kveldens fremmøtte.

Alt i alt er det en bra kveld for blodfansen, og selv de som ikke er overbevist blir underholdt. Personlig håper jeg de hever seg enda et hakk til neste gang de får muligheten, men holder på spillegleden!