Foto: Aleksander EspelidPå vanlig vis skulle Oslo Ess ha en helaften på Rockefeller den 20. Desember hvor de skulle holde både akustisk og elektrisk konsert. Det er etter hvert blitt en årelang tradisjon og er nå på det syvende året.

Undertegnede fikk med seg den elektriske delen av showet, og gutta gjør som alltid en veldig god jobb live. De starter som alltid med et teppefall, etter en kanskje litt for lang intro.

Det er ingen som kan bestride at Oslo Ess er et veldig bra band som har musikk som egner seg like godt live, som på plate. De har ofte en veldig enkel produksjon og står selv for hele underholdningen. Det skal sies at det gjør de også veldig bra.

Lysshowet for kvelden er enkelt, men spennende ,og lyden er upåklagelig. De har sin vanlige energi på scenen og Åsmund gjør en strålende jobb med vokalen. Setlisten er tungt preget av mange publikumsfavoritter, og det merkes godt på den gode stemningen som er i salen.

Et av kveldens høydepunkt må være da de annonserer at de kommer med en ny plate i Mars som skal hete Frie Radikaler! De fremmøtte får også en smakebit via en av låtene som skal være med. Låta er i sedvanlig Oslo Ess stil, og funker særdeles bra live.