Foto: Aleksander Espelid

Kan noen tenke seg en bedre avslutning, eller start, på lørdagskvelden enn de lettbeinte stavangerrockerne i Sløtface? Det kan ikke jeg, så naturlig nok hadde jeg store forventninger til denne konserten.

Lysshowet var i overkant enkelt, men det er ikke dermed sagt at det ikke var en flott kveld. Med Haley Shea i spissen rocket de sokkene av de aller fleste som hadde møtt opp på Parkteatret.

Sløtface er kjent for sin energiske opptreden og feministiske tekster. Begge deler slår spesielt godt an hos publikum når de spiller live. Stemningen i salen var upåklagelig og det var både dansing og allsang store deler av settet.

Lyden for kvelden var over snittet bra, selv om det til tider var litt vanskelig å høre Haley. Lydbildet føles veldig godt balansert og det bidrar til den gode følelsen bandet utstråler. Produksjonen de har med seg for anledningen er enkel, men effektiv.

Sløtface er et band som passer perfekt inn på en mindre og intim scene som Parkteatret hvor man kommer tett på og føler utstrålingen de har med seg. Smilet og latteren sitter løst når lyset slukkes teppet senkes. Nok en vel gjennomført konsert av denne gjengen som er så lett å like.