Foto: Aleksander Espelid

Den glade energiklumpen fra Rykkinn, som også kalles Pasha Gud, skulle denne fredagen headline på Parkteatret. Mange vil si det er smått pretensiøst å kalle seg selv for Gud, men når han gjør det han kan best er han for anledningen Gud!

Med unntak av en ballade eller to er det hæla i taket og dansestemning fra første sekund Pasha er på. Han er både høyt og lavt, og tidvis til og med utenfor scenen. Han har et utrolig smittende nærvær som merkes på stort sett alle oppmøtte.

Fra et relativt lite repertoar drar han fram banger etter banger. Det er konstant tilløp til dansing, som tar helt av og når høydepunktet i det han kjører i gang Prettyboi Bounce.

Det er jevnt over veldig god lyd hele konserten, og produksjonen er bra gjennomført. Det er mye fine farger og spennende lys som kompletterer låtene godt.

Pasha får med seg både SoulGem og RebMoe på sine respektive låter, og de er begge friske tillegg i showet. Spesielt RebMoe gjør en veldig fin figur og tilfører et ekstra nivå.

Nevnte Prettyboi Bounce avslutter kvelden, og med det får han med seg både gjesteartister, fotografer og publikum på scenen. Showet ender i en eksplosjon av lys, farger og ekstra bruk av CO2-knappen.

Det er ikke uten grunn at Pasha Nadjafi nevnes når det snakkes om hvem man bør følge med på framover. Denne kvelden vil nok gå ned som en av de bedre når året rundes av igjen