Foto: Benedikte Hågensen Svendsen

Hun kaller seg Halie. 17 år gamle Hannah Emilie Grung, fylte i kveld Sentrum Scene med fans og nysgjerrige musikkelskere. Hun har allerede spilt på Skavlan, og har fått strålende kritikk fra Vill Vill Vest festivalen. Hun har allerede blitt plukket opp av Made management, som blant annet jobber med Sigrid og Aurora.

Sentrum Scene er fullstappet med mennesker denne kvelden, og når Halie bestiger scenen merker man på stemningen at dette er noe folk ser fram til. Den 17 år gamle jenta starter med låten "Echo", med vill jubel fra salen. Hun har en spredende energi, og ser ut som hun har spilt på Sentrum Scene hundre ganger tidligere. Stemmen til Halie forsvinner litt i starten av låten, men det tar seg fort opp etterhvert.

Artisten fyller hele Sentrum Scene med stemmen sin. Det føles helt utrolig å se/høre artisten ha en så stor kraft i stemmen, uten å ha hjelp fra kor. Hun har en kraft i vokalen som gir publikum et mye større lydbilde enn det man har hørt fra hennes studiolåter.

Halie er alt annet en et innøvd produkt på scenen, hun slipper seg løs på scenen og er ikke redd for å vise hvem hun er som artist. Hun framstår som ei jente med enormt selvtillit der hun står på scenen, noe som er imponerende å se. Ute er det sibirkulde, inne på Sentrum Scene kjenner man virkelig på varmen Haile smitter oss med. Artisten har en smittende energi, og har genuin spilleglede. Hun framfører låten "Youth", og avslutter med en låt til bad boyza før hun går av scenen i stor applaus.

Det er for tidlig å si om dette er den nye Sigrid, eller Astrid S - men en ting er sikkert, det er bare å merke seg navnet, Haile, allerede nå. Håper og tror hun har en lys framtid.