Foto: Stian Werme

Tidlig torsdag kveld var det Company Ink. som skulle sette i gang konsertrekken på Ingensteds. Med seg hadde Trondheimsduoen en trio på trommer, bass og keys/gitar, som gjorde jobben sin godt. Kvelden åpnet med deres foreløpig eneste singel Eat Your Ropes, en utrolig fengende liten sak som virkelig kickstartet konserten. Det var nå spennende å se hva mer de hadde å komme med, og det er til min store fornøyelse jeg kan si at her har vi mye godt i vente.

Selv om bandet og lyden er veldig god helt fra starten av, starter vokalist Axel Olsen litt nølende. Etter et par låter virker dog nervene å være borte, og Olsen og gjengen lekte seg godt gjennom resten av det korte settet, med fete gitarsoloer og i et lys som passet godt til musikken. Det hadde i grunn vært ålreit om de kunne holdt på et par minutter til.

Company Ink. viste seg fra en meget bra side på Ingensteds, og de oppmøtte fikk høre at de har mer musikk på ferde som etter denne kvelden å dømme er ganske så fett. Her er det bare å glede seg til fortsettelsen.