Foto: Martine Lund

Sunshine Reverberation inntok scenen på Goon til et halvfullt lokale, men lot seg tilsynelatende ikke affisere av den grunn. På sin tildelte halvtime gjorde de en god figur og fremstod som et band som rett og slett koser seg med musikken sin. Det er forfriskende. Forfriskende er en assosiasjon musikken skaper og det er lett å se for seg hvor lekende lett dette bandet kan skape god stemning på en sommerfestival i solsteiken. Sånn sett ble også konserten deres lørdag et lite avbrekk fra den beryktede sibirkulden som har inntatt Oslo til by:larm.

Lyden er relativt bra, og foruten at bassen er litt vel høyt i miksen og at den ene gitaren forsvinner som en konsekvens var det lite å utsette på lyden. Når bandet groover som mest så er det nærmest umulig å ikke la seg forføre av basslinjene som masserer øregangene dine, men det blir allikevel med litt lett anerkjennende nikking.
Sunshine Reverberation gjorde alt i alt en solid opptreden lørdag, men som helhet ble konserten noe forutsigbar og det er ikke til å komme unna at det rett og slett ble litt kjedelig.