Torg inntok lørdag kveld Ingensteds for sin andre konsert i årets utgave av by:Larm. Med hele ni hoder på scenen, som spiller på blant annet synth, tuba, trompet og to bassgitarer, legges det vel så mye vekt på lydmann som gjengen på scenen. Da var det godt at både lyden var topp og bandet var tight.

Torg står for en svært dansbar form for jazz, som groover meget bra med kule gitar licks og stilige melodier. Det første kvarteret er fullstendig sømløst, og vi får et godt pakket sett i sin helhet, kun avbrutt av noen ytterst korte pauser. Deres foreløpig eneste singel før deres plateslipp 16. mars, Let Me Know Everything funker enda bedre live enn på plate, og skiller seg ut som den mest tilgjengelige låten i settet. Det skjer mye på scenen, med en hel del kreative og smarte løsninger, men en får litt mer en følelse av at dette er bakgrunnsmusikk ment for en rolig kveld på dansegulvet eller en fin sommerdag i parken. Det hele er rett og slett litt for repetitivt, og det er ikke særlig spennende å se Torg live, selv om de er imponerende dyktige og samspilte.

Det blir spennende å høre hva deres kommende album har å fare med. Etter denne konserten å dømme blir den nok fin å dra frem i parken når den sibirske kulda endelig har forlatt landet.