Foto: Aleksander Espelid


Ja, du leste riktig. Stappfullt. Det sier litt om hvor populær den blide og energiske tromsøværingen er! Det er jo ingen hemmelighet at hun er oppe i toppen blant Norges popyndlinger om dagen!

Dagny har vært en del av musikkscenen lenge, men det virkelige gjennombruddet kom med debutsingelen Backbeat, som også i en akustisk versjon var med i serien Grey’s Anatomy.

Allerede i det The Coronas avslutter sin oppvarming summer det av forventning hos de som har kommet for å se Dagny. Stemningen er god, og med sin lettbente popmusikk har hun trukket en god mix av unge og gamle kvinner og menn.

Da musikken i salen stopper, og lysene slukkes, blir jubelen øredøvende. Dagny entrer scenen med et bredt glis, og ser seg aldri tilbake. Hun har en tilstedeværelse på scenen det er vanskelig å matche, og det gode humøret smitter over på resten av salen.

De har med seg en meget spennende og visuelt behagelig produksjon. På flere av låtene har de også med seg et lite kor, som bringer en ekstra dimensjon til de normalt gode låtene!

Sangene fra Ultraviolet gjør seg veldig godt live, men spesielt publikumsfavoritten Wearing Nothing, og de ikke utgitte Bullet og Let It Rain, får god fart på publikum. Allsangfaktoren er høy og hele salen danser.

Når man ser seg rundt står alle med et smil om munnen, og jeg føler dette gjenspeiler lørdagskvelden på Rockefeller. Dagny overbeviser atter en gang og viser hvorfor hun også gjør stor suksess utover Norges grenser.