Foto: Per Ole HagenGrindcore legendene fra Birmingham har holdt det gående helt siden midten av 80-tallet, og har for tiden et nytt samlealbum fylt av låter de visstnok hadde helt glemt. Det var i hvert fall sånn vokalist Barney Greenway beskrev skiva fra scenen.

De kom på scenen og lot ikke vente på seg før de begynte å sparke fra med knallhard musikk. Dette er musikk med en tung, aggresiv rytme og en gurglende vokal som er vanskelig å virkelig beskrive på en god måte til "the uninitiated" som det gjerne heter. Å si at det kan føles en smule monotont etter et par låter er nok en rettferdig kommentar, spesielt for de som ikke helt har sansen for musikken.

Dette er tredje gang underskrevne ser Napalm Death, og en ting de skal ha honnør for er at setlistene alltid viser god variasjon i de sangene de spiller. Det var flere av de velkjente låtene som fansen forventer, men også en del låter som kanskje ikke alltid får plass på setlista.

Publikum var godt med fra start til slutt. Litt moshing helt foran, og en god tone mellom Barney og folket. De skrek ofte ut sangtitler og kommentarer, og han ga alltid høflige kommentarer tilbake. Det er tydelig en stor gjensidig respekt mellom de to partene. Bandet leverte en god figur, men det spørs hvor langvarig inntrykk de gjorde på folk som ikke allerede var fans.