Foto: Per Ole HagenElectric Wizard fra England leverer dronende, lange noter utfylt med mørke tekster. Dette er doom metal i verdensklasse. Da de kom på scenen viste de denne klassen fra start. De la grunnlaget for en konsert for historiebøkene, men glansbildet begynte å slå sprekker tidlig. Det var to store svakheter med konserten, en som de ikke hadde noen kontroll over, og en de hadde kontroll over.

Den første svakheten med konserten var lyden på vokalen til vokalist/gitarist Jus Oborn. Mens alt var perfekt fra et instrumentalt synspunkt, var det nesten umulig å høre vokalen. Noen ord kunne kanskje skimtes i løpet av konserten, men det meste var bare statisk skurring. Om dette var et problem forsårsaket av dårlig lydmiksing fra Inferno sin side, eller om dette er et bevist valg fra bandet sin side er uklart. Det trakk uansett veldig ned på helhetsinntrykket for konserten.

Den andre svakheten med konserten var filmene som ble spilt bak bandet på en prosjektor. Filmene viste for det meste tortur og mishandling av nakne damer. Selvom det i seg selv ikke skal trekke ned på en konsert, så var den iherdige gjentagelsen av dette motivet noe distraherende etterhvert. Det hadde vært bedre å se litt variasjon i bildebruken deres.

Disse to faktorene kan også forklare hvorfor en stor andel av publikum forsvant i løpet av konserten. De begynte med en nær fullsatt sal, men avsluttet nærmere halvfult.

Bandet leverte en god konsert fra et musikalsk ståsted. Alle sangene satt uten problemer, så de er veldig erfarne med instrumentene sine. Det var derimot andre faktorer som ga et svekket helhetlig inntrykk.