Mahalia Burkmar har skrevet sanger siden hun var 8 år og fikk sin første platekontrakt som trettenåring. Hun har slått gjennom i hjemlandet England med sin poppa R&B, og til dels også som skuespiller i Noel Clarkes film Brotherhood.
- Her har jeg aldri vært før, været kunne vært bedre, men Norge er fantastisk vakkert, utbryter sangeren før hun åpner showet med singelen No Pressure.

Det som gjør at Mahalia skiller seg ut fra andre artister generelt, som gjør henne unik, utover det talentet hun utvilsomt har, er atmosfæren hun skaper. Hun fører en samtale med publikum gjennom hele konserten. Forteller om ekskjæresten hun slapp sang om, i håp om å gjør han sur, eller om hvordan Proud of me nettopp handler om hvordan hun ønsker og håper at foreldrene er stolte av henne. Den morsomste sangen er kanskje Sober som i følge artisten selv handler om å ringe folk i fylla og angre seg etterpå.

Frisk og humoristisk leverer hun disse små anekdotene mellom sangene, som i seg selv holder et nivå som imponerer veldig. Stemmen hennes er sterk og full av kraft, og tekstene er tungt ladd med følelse og mening. Om hun skrev sin første sang da hun var 8 og fikk platekontrakt som trettenåring er hun godt på vei til internasjonalt verdensherredømme som musiker, 21 år gamle Mahalia.

Mahalia Twitter