Foto: Lars-Ove Håhjem


Er det noen som husker bandet Tennis? Powerpopbandet var faktisk de aller første vinnerne av P3s Urørtpris helt tilbake i 2001, og i år har faktisk bandet 20-års jubileum for sin første singel og album og spiller dermed noen eksklusive konserter for å markere dette.

En av disse konsertene var som første band ut på dag 2 av årets utgave av Ålesund Live. Dessverre var det veldig få fremmøte som ønsket å være med bandet å feire jubileet, men de som var der fikk se et band som tydelig har øvd nok til å stå på scenen, men som allikevel merker at det er 15 år siden sist de spilte sammen. For jeg tror det var det de selv sa, men det er meget mulig at jeg hørte feil.

Tennis ga oss en fin, sommerlig halvtime med powerpop der assosiasjonene gikk både til Nada Surf og ikke minst Sweden, og det viste seg at låtene til Tennis står seg utrolig godt. Best mottatt og mest nostalgisk ble selvfølgelig hit-låten Here Comes The Coastguard, som ble spilt som nest-siste låt, men det gjorde også godt å høre I'm Spartacus og Tigers And Lions & Bears tidligere i settet før de avsluttet konserten med Grand Ol' Time.