Dette ble mitt første live-møte med folkrockbandet fra Kåfjord i Nord-Troms. Bandet består av de fire brødrene Rundberg samt Kjetil Holmstad-Solberg som vokalist og låtskriver. Violet Road har fått ett bredt publikum over hele landet. Derfor er det fint å se at det fullsatte publikum er med fra første akkord.

Bandet har gode gitarister og ikke minst vokalister hvor ikke bare Kjetil synger, her bidrar hele brødreflokken med gode vokalprestasjoner på de fleste låtene. I motsetning til Raga og Dum Dum så synger de på engelsk. Mulig de har store ambisjoner om å erobre resten av verden, noe jeg tror de kan klare med sine godt gjennomarbeidede låter.

Bandet kommer med nytt album i september, hvor de gir oss en smakebit fra, med reinflokker på storskjermen i bakgrunnen. De avslutter det hele med låten de ble landskjent med, Face of the moon og publikum er i godlynne. Mitt første møte med Violet Road blir desidert ikke det siste og neste gang håper jeg at de får lov til å spille lenger enn deres tilmålte 50 minutter.