Foto: Lena LakselvhaugChristopher Comstock, mye bedre kjent som den amerikanske elektroniske DJ-en Marshmello, avsluttet første dagen på Kadetten.

Man kunne kjenne at dette var noe publikum gledet seg veldig til, ettersom de ventet foran scenen to timer før artisten kom på. Med helt ville visueller på storskjermen bak, fyrverkeri og en basslinje man kunne kjenne godt i hjerterota, avsluttet man dagen med et smell.
Gjennom sitt 75 minutter lange sett spilte artisten låter som Friends som har blant annet over 400 millioner plays på Spotify.

Publikum var like ville som visuellene på storskjermen, ettersom det var flere "moshpits" og "dance-offs" hvor ukjente nå ble til dansepartnere. Det svette og småbrisne publikumet viste virkelig hvem som var her for å ha det gøy.

Jeg personlig syntes 75 minutter med hit-låter remixet av hans slag, ble litt for slitsomt og monotomt. Han kastet inn vel kjente låter i settet sitt som gradvis eskalerte til et sinnsykt dropp, noe som fikk publikum til å stoppe opp og synge med.

Men likevel ville jeg ikke spurt om noe annet til å avslutte første dag på Kadetten.