Foto: Şadan Ekdemir


Das Body er et ganske nytt band, med Ellie Linden på vokal. Hun har en lys og særegen stemme, og musikken til Das Body beskrives gjerne som alternativ pop. Det er ganske fullt ved Biblioteket når de går på, og de blir godt mottatt med både jubel og applaus. Det har gitt ut to låter tidligere i år, Boys og Graceland, så de fleste låtene som spilles denne kvelden er nye for iallfall meg.

Linden kan beskrives som eksentrisk, og hun bruker både hele kroppen og mimikk under framføring av låtene. Det er god trøkk, og det er ingenting å utsette på innsatsen til bandet. Likevel blir vokalen litt utydelig innimellom, dessverre, men alt i alt er lydbildet bra. Et par av låtene dedikeres til Elvis, bare sånn for å følge opp Graceland-tråden.

Det er stadig flere blant publikum som reiser seg opp for å se bedre underveis i konserten, så det er tydelig at de klarer å engasjere publikum også. Intimscenen på Biblioteket passer bandet perfekt, og stemningen er gjennomgående god. Das Body har et stykke igjen før de er klare for store scener, men det er absolutt verdt å få dem med seg på en liten klubbscene dersom man får muligheten til det.

Konserten avsluttes med at Linden deler ut gule roser til deler av publikum.