Foto: Terje Dokken32 år gamle Brent Cobb har to glimrende plater på samvittigheten nå, og mandag inntok han John Dee med strålende låter og et likedann band.

Siden sist han var i Oslo (på Mono i mai 2017) har han fulgt opp den fantastiske Shine On Rainy Day med den like gromme Providence Canyon, og han serverte mye fra hver av de under konserten på John Dee.

Han startet sjangertrygt med When The Dust Settles før bandet viste sine sangkunnskaper i Diggin' Holes. Litt senere fikk vi den fengende Solving Problems og den like fullt iørefallende og lett funky King Of Alabama.

Uttrykket til Brent Cobb er variert, og han er ikke redd for å blande inn mer funky elementer i musikken. Midtveis åpnet også lydbildet til konserten seg enda mer opp da han erstattet kassegitaren med elektrisk gitar og serverte If I Don't See Ya og .30-06 foran et publikum som forlengt hadde fått "fot" og vel så det.

Cobbs 75 minutter på John Dee mandag var en så og si feilfri ferd gjennom to glimrende plater, der publikum gynget taktfast til låter som den riffsterke Mornin's Gonna Come og til de melankolske tonene til Shine On Rainy Day tonet ut som den aller siste.

En knallsterk karriere så langt som ble levert like knallsterk fra scenekanten.

Snakk om optimal mandagskveld.