Foto: Aleksander Espelid

Tre år etter sitt siste besøk er endelig Halestorm tilbake i hovedstaden, denne gangen til et Rockefeller som er fylt til randen av ivrige fans. Så fullt at det må ha vært en av de lengste køene som har strukket seg fra Rockefeller noen gang?

De energiske rockerne fra Pennsylvania med Lzzy Hale i spissen kom seg så vidt på scenen i kveld, grunnet problemer ved en av grenseovergangene. Det gjorde at de dedikerte, om enn noe sarkastisk, dagens akustiske låt, The Silence, til bl.a Tollvesenet.

Den nevnte akustiske fremføringen er en av kveldens absolutte høydepunkter. Lzzy har en kraft i stemmen som gjør seg eksepsjonelt godt. Sammen med en gitarist i godt humør leverer hun en vokalprestasjon de færreste kommer til å glemme med det første.Det er en gjeng erfarne showmennesker som står på scenen, og det merkes godt. På tross av mange morsomme innspill, som bl.a å spille fotball med en trommestikke, lider ikke det musikalske. Alt dette kombinert gir den velkjente live opplevelsen Halestorm alltid tar med seg. Spesielt godt likt er trommesoloen til Arejay med gigantiske stikker som opp gjennom årene er blitt en tradisjon.

Kvelden er fylt med musikalske høydepunkter i låter som I Miss The Misery, Here’s To Us og Freak Like Me>/i>. Et av de morsomste øyeblikkene kommer når Joe plukker opp en BH som er kastet opp på scenen og henger den på mikrofonstativet til Lzzy, som ler så godt at publikum fullfører det hun synger på.

Til tross for mangel av at par av de aller største låtene deres er nok dette en kveld både blodfans og helt nye fans kan være meget fornøyd med. Halestorm har nok en gang slått knockout på Oslo.