Foto: Martine LundAustralske Matt Corby har vært med en god stund allerede, på tross av sin relative unge alder (29). Han har bl.a. vært med på den australske utgaven av IDOL, noe han for øvrig har erkjent ikke var så lurt. Han spiller på den minste scenen, og i motsetning til på New Order-konserten er det en ungdommelig fanskare som venter spent på at artisten skal komme på scenen.

Matt Corby har en flott soul-stemme, bandet er knallflinke og han har også noen gode låter. Og nettopp dette at det er så flinkt og pent er noe av problemet til Matt Corby. Lyden og arrangementene er så gjennomarbeidet og teknisk perfekte at det for meg blir for glatt og flinkt. Det er vellyd som glir lett inn, men også tilsvarende lett ut. Det er ikke mye som fester seg hos undertegnede i hvert fall. Uansett ser det unge publikummet ut til å kose seg. At det kommer et heftig regnskyll over området ser heller ikke ut til å legge en nevneverdig demper på stemningen.

Jeg får vel bare konkludere med at jeg antagelig ikke er i målgruppen for musikken til Matt, og så får vi glede oss over ungdommelig glede og entusiasme trass i litt ruskete værforhold.