Foto: Lena Vesselinova Lakselvhaug


Jeg var allerede varm og sliten fra festivalens tidligere morsomheter, men tok meg turen til Denzel Curry. Et navn mange hadde gledet seg lenge til å se live, med tanke på at dette er hans første konsert i Norge. Tidligere hadde han gjestet konserten til J.I.D, som oppfordret alle til å gå og se konserten Curry. J.I.D. returnerte tjenesten og dukket opp scenen her også til stor jubel fra publikum.

Etter noen låter fra de nye albumet, ZUU, kom han til BLACK BALLONS, fra andre albumet TA13OO, som har fått svært rgode anmeldelser. Denzel tok seg tid til å spille låter av sin første mixtape, Nostalgic 64 og blodfansen boblet over av iver. Datidens navn, Denny Cascade, var oppkalt etter hans mange alter egoer, som han formidler i flere aspekter i låtene hans.

Konserten kom virkelig i gang med SUMO, en typisk "hype" låt hvor alle danset med. Favorittene SWITCH IT UP og CLOUT COBAIN med mange millioner av streams på Spotify, ble også hørt over Kadettangen. Repertoaret inneholdt blant annet mange nye favoritter fra det nylig utgitte albumet.

Til tross for A$AP Rockys kansellering, og mange skuffa fans, klarte likevel Denzel å levere. Det var aldri tvil om at han skulle lage et forrykende show.

Alt i alt var intensiteten kombinert med galskapen en perfekt avslutning. Publikumet danset og hygget seg og bidro til den genuine og koselige stemningen.

Jeg kan ikke anbefale ham høyt nok, hvis du noen gang har sjansen til å se ham, dra. Denzel i seg selv burde stått som headliner. Man skal ikke se bort fra at han er det neste år.