Foto: Mike Angeles/Palmesus

La oss få det åpenbare ut av veien. Grunnet dårlig regnvær holdt de fleste festivaldeltakerne seg hjemme og under tak. Istedenfor for avlyse gikk Tenfjord på fem-ti minutter sent og leverte derfor et kort sett. Det var bare et fåtall som hadde møtt opp for å se konserten, men for de som møtte opp, fikk de en gledelig opplevelse som skapte et lysglimt blant uværet.

First Impression er silkemyk sang og imponerer umiddelbart. Let Me Think viser Tenfjord fra noe av sitt mest kreative. Hennes nye singel Troubled Water var alt annet enn bekymringsverdig og The Floor is Lava var også god og fengende.

Det er mye av Tenfjords opptreden, både musikalsk-sett og opptreden-messig som reflekterer Sigrid. Selv om likhetene er der, betyr det ikke at Tenfjord er uten sitt eget. Musikken har pop-aner med lekne refreng som Tenfjord treffer godt live.

Artisten tok omstendighetene som de var og gjorde det om til noe positivt. Derfor fortjener hun to tomler opp for å trosse regnet og gjennomføre konserten framfor å avlyse. No Thanks kom på, men plutselig før man visste ordet av det var konserten over.

Ingen bør være under tvilen at Amanda Tenfjord kan lage super musikk. Lørdagens opptreden på Palmesus hadde bare veldig uheldig timing, derfor er det vanskelig å vurdere hennes fulle potensiale. Det som er sikkert er at neste gang hun står på scenen med et lengre sett (under et forhåpentligvis bedre vær), vil alt falle på plass så mye mer.