Foto: Mike Angeles/Palmesus

Unge Ferrari (Stig Joar Haugen) har blitt en gammel kjenning på de fleste norske festivaler. Med personlige tekster og en jordnær mentalitet har han vunnet hjertet til mangt et publikum. Etter å ha støttet kompis og sanger Arif flere ganger, sto han på egne ben denne lørdagen og fikk selv hjelp av et par venner. Selv om musikken aldri nådde noen storslagne høyder, var Unge Ferraris grep om publikum det som løfter hele konsertopplevelsen opp.

To gjester fikk dele Haugens scene. Dutty Dior sto for bidraget på Edvard Saksehånd, mens Ylva sang på Bagasje. Diors autotune var så overdreven at bidraget føltes litt tamt, mens Ylva var en sterkere figur og ga litt etterlengtet variasjon i settet.

Nå skal det sies at Unge Ferrari allikevel er en showmann som lever opp til forventningene. De som kom for et godt selskap, fikk det så absolutt. Publikum lot seg ikke rikke av pinnen der låt etter låt holdt på det som var bra. I tillegg ser man at Ferraris tekster er verdsatt, der han ikke trenger å jobbe for å folk til å engasjere seg.

Andre låter ut var Vi Kanke Være Venner, Lianer før konserten ble avsluttet med Balkong. Jubelen på Balkong var stor og laget et sterkt øyeblikk. Unge Ferrari er en rapper med et stort hjerte og viser stor gjensidig kjærlighet til publikum.

For en på sidelinjen var dette kanskje ikke noe banebrytende, men for den som våget seg inn i hjertet av konserten, var det mye godt å hente. Regn eller ikke. Folk var der for å bli og kose seg med sin store helt.