Foto: Henrik Kyte Assmann

Som dratt rett ut av et Skate-spill leverer Wet Dreams blodcatchy garage-punk. Sebastian Ulstad Olsen, kjent for de fleste som vokalist i Death By Unga Bunga, mangler ikke akkurat karisma, og det samme kan man si om de øvrige bandmedlemmene. Wet Dreams oser kulhet, og med et bunnsolid førstealbum i bagasjen fikk de fremmøtte se et band som absolutt blir å regne med i fremtiden.

Litt tull er det alltid. En overhead mikrofon veltet tidlig i settet, og vokalen var ikke til å høre i starten. Men rusk er lett å fjerne, og det var plankekjøring herfra og ut. De som har sett Death By Unga Bunga før vet at ablegøyene sitter løst hos Ulstad Olsen, men med gitaren rundt nakken er han naturlig nok et knepp mer fokusert. Litt trist kanskje, men samtidig er låtmaterialet sterkt nok til at man tar til takke med noen få raske replikker uten problemer. De øvrige i bandet gjør også mye for helhetsinntrykket, og med sigg i munnviken og generelt kul attitude gjør Wet Dreams seg godt på scenen.

Wet Dreams er bare en av mange sylskarpe bookinger gjort av Cathrine Sørensen i år. Det er strålende å se at Måkeskrik tar sjansen på mindre kjente og up-and-coming artister og band som har stort potensiale og solide utgivelser. Prisen å betale er dog at konsertene er mindre raffinerte og gjerne litt stakkato. Wet Dreams kan absolutt regnes som et solid liveband allerede nå, men de har en vei å gå for å gjøre det virkelig interessant og ikke minst morsomt. Det låter veldig bra, og låtene er gode, nå må jobben ligge i å få på plass et liveshow som gir mer enn lett applaus og anerkjennende nikk.