Foto: Terje Dokken

Alle vi som vokste opp med musikkvideoer på MTV etter skolen vet at Alecia Moore kan lage show. Denne mandagskvelden på Telenor Arena er ikke noe unntak. Kvelden åpner med at en fyr spiller 20th Century Fox Theme på blokkfløyte. Så er danserne i gang, før Pink selv entrer scenen via en lysekrone i taket og de åpner, selvfølgelig, med Get This Party Started. Følelsen fra den gang da er tilbake med en gang, det er faktisk ingen som er så kul som henne. Det er hele inntrykket, håret, klærne, den litt raspete, vakre stemmen. De utenomjordisk pene danserne. Det er kostymene og det er dansenummerne og sirkusakrobatikken. Undertegnede er andpusten av inntrykk før sang nummer to, tittelsporet fra Beautiful Trauma der Pink sammen med de mannlige danserne på scena går gjennom samme showdancenummer som man har sett i videoen.



Pink har tatt rollen som feministikon i mediene alvorlig. Kvelden er delt inn i fire akter, og mellom får vi se videoer der hun snakker om forhold mellom kjærester, sterke kvinner, og den etter hvert så berømte talen hun holdt til datteren Willow om det å være androgyn og vakker. Kvelden er en nesten helt ren hitparade, ispedd noen nummer fra nye platen Hurts2bHuman og et par coverlåter. Hun introduserer Bishop Briggs The River:-Det er mange låter jeg skulle ønske jeg hadde skrevet, som denne. Så leverer Pink og bandet en coverversjon det virkelig smeller av. Samme gjelder mashupnummeret Just a Girl (No Doubt)/Funhouse. Hun oppfordrer publikum til å holde rundt personen ved siden av seg (hvis de samtykker til det) før hun og gitarist Justin Derrico loser oss gjennom Time After Time av Cyndi Lauper. Under denne låta bader hele Telenor Arena i et rosa lys, og de fleste flasher lommelykta på mobilen for å skape stemning med unntak av en orginal gangster foran meg som faktisk drar opp en lighter.



- Watching other people lose their shit is my favourite thing to do, bryter artisten ut etter en mektig framføring av låta Perfect. Hun følger opp med min personlige favoritt Raise Your Glass der hun introduserer danserne, og runder av meg å invitere datteren Willow inn på scenen. Man kan sikkert si noe om eplet og stammen, der åtteåringen med blågrønt hår og hørselsvern gliser til publikum. Moren hennes har tatt til orde de siste tjue årene for at folk får være som de vil. Det får definitivt Willow også.



Sanger blir for svakt begrep for å definere Pink sitt sceneshow. Mellom sirkusakrobatikken, den avanserte dansingen, humor, og den gode kjemien mellom de tjuetalls aktørene som er med på å lage show på scenen, dette er et nivå over sanger. Hun er artist og entertainer, og leverer et show som gjør at man glemmer hvor klamt og varmt det er på et utsolgt Telenor Arena om sommeren og hvor dårlig lyden periodevis er.Pink er større enn alle mulige tekniske tabber og sender alle på Telenor Arena ut i natta, litt øre, og veldig veldig lykkelige.

Wiki