Foto: Per-Otto Oppi ChristiansenElektronikaartisten og remixeren Edwards har en lang karriere bak seg og er nok spesielt kjent for samarbeidet med Daft Punk på Fragments Of Time. I kveld har han et DJ-sett på klubbscenen på Øya.

Dessverre bærer settet lite preg av artistens mangslupne karriere. Det starter med en masete elektrodiskolåt, før det sømløst og godt mikses over i en minst like anmasende houseinspirert. Flere låter ut i settet har han holdt stort sett samme bassrytme i bunn. Heldigvis blir det etterhvert litt forandring i tonen, nærmest som en syngende bass. Dessverre er vokalen fortsatt like masete og jævlig. Det er i grunnen mer rytme enn melodi. Selv med en litt mindre kjip vokal, føles dette monotont.

Ensformig og kjedelig

Dessverre fortsetter Todd Edwards med å spille mindre interessante houselåter med anmasende og kjip vokal. Det er lite melodi og mest trommer og bass. Musikken passer sikkert fint sent på natta på en nattklubb, men på Øya gir denne mi\usikken et halvfullt telt der noen danser mens resten skravler og gir faen i artisten. Det er synd at Edwards har hengt seg opp i middelmådig house denne kvelden, for han har vært med på mye bra. Dette er en gedigen skuffelse. Så stor at jeg ikke orker å være der hele settet. Det enste positive jeg kan si er at mannen er teknisk dyktig.