Foto: Terje DokkenHollywood er et ganske nytt prosjekt på den norske popscenen, men bak navnet skjuler det seg kjente musikere. Bandet er utløpet for det kreative overskuddet til vennene Jonas Alaska, Mikael Paskalev og Billie Van. De har samarbeidet på hverandres plater, så det er bare logisk at de finner sammen som et band.
Sammen skaper de behagelig popmusikk med innslag fra flere andre sjangre.

De starter med en låt som er gladere i stemningen enn det meste Alaska og Paskalev har gitt ut solo. Flerstemte vokalharmonier gjør mye av låta. De følger opp med Monster og Manikin. Begge er fengende låter med et tidsriktig og fint lydbilde. Her viser de popteft og at de sammen kan skape noe som er mer fengende og lettlikt enn det de gjør alene.

World About To End er dere nyeste singel. En låt med mer fremtredende rytmer enn deres andre låter. Det er god rytme også i vokalen. Tidvis er den nesten rappende i versene. Jeg er ikke så glad i det litt for høyfrekvente refrenget.

Hollywood roer det ned med Ricky’s Got A Secret. Jonas Alaska er mest i sentrum, mens de andre korer. Denne countryinspirerte poplåta er behagelig, men lett å glemme. Just Like Dying er direkte kjedelig, og Billie Van synger litt surt. Bandet avslutter med et par glade poplåter. God dynamikk og velspillende band, men det skorter litt på melodiene. Det blir litt lite egenart og for lite fengende. Det som er mest skuffende, er at bandet gir seg lenge før deres tilmålte tid er over. Det er litt merkelig når alle har en solid solokarriere fra før.