Foto: Cecilie Andrea Torp

Det vibrerer idet menneskesilhuetter dukker på sceneteppet. Gabrielle entrer og setter seg ned på et bord. Hun sitter stille mens flere klemmer hverandre, noe ikke publikum ser bak sceneteppet.

Publikum sitrer av forventning. Gabrielle går i gang!

Den som gir seg er en dritt og Snart, Gabby blir spilt, to personlige favoritter fra hennes seneste album Snart, Gabby. Hun sitter nedtonet på et bord, leverer feilfritt som vanlig. Vil du slippe meg inn går på og sceneteppet faller ned idet hun snur seg mot det jublende publikummet. Til tross for denne kalde høstkvelden har hun fylt opp lokalet.

Fra Scenen blir man møtt med en litt retro følelse i form av en vintage spisegruppe, I tillegg til dette er det flere referanser til neonskilt og lys. Hun drar opp energien i takt med låta. Gabrielle vil ta over Sentrum Scene i kveld, det er helt klart! Hun bukker å neier mens hun spretter rundt på scenen. Hun drar ned energien i roligere partier, men tar den umiddelbart opp igjen der det trengs. Hun balanserer perfekt mellom motsetningene å være større en livet selv, samtidig som hun er jordnær og har til tider en ganske melankolsk fremføring.

Den godt sammensatte set-lista, tar oss igjennom flere nyanser av Gabrielle`s reise som artist. Nest sist får vi bli med hele veien tilbake til hennes første singel Ring meg , som solgte til åtte ganger platina. Det er snart 9 år siden. Til slutt kliner hun til med Fem Fine Frøkner , som blant annet ble brukt i en episode av den verdensberømte serien SKAM.

SETLISTE

Intro
Den som gir seg er en dritt
Snart, Gabby

Vil du slippe oss inn
Til Det morning
Vekk meg opp
September
Mellom Skyene
Du må aldri bli forelsket
Tenker på deg
Lag på Lag
RFBH
Nattergal
Comme si Comme Sa
Joggesko
MER
Eg lover
Ring meg
5 fine frøkner