Foto: Cecilie Andrea Torp

Flere har møtt sin utkårede på de ville og sjokkerende dansegulvene tidligere dratt igang over hele Oslo men kanskje helst på BLÅ.

Det som funker så sinnsykt bra i et lite og småsvett kjellerlokale, fungerer til tider ikke like bra på Sentrum Scene.

Oral Bee og Pimp-lotion legger det breialt, og prøver å dra med den lille crowden som har kommet. Dessverre bærer første halvdel av kvelden, preg av overraskende lite publikummere.

Larsiveli virket påtatt gira, men hans sprangløp rundt på scenen får lite ressonans i mikrofonen hans som kun unntaksvis gir fra seg lyd, og når den gjør det kommer det mest ut som mumling over playback.

La oss håpe det musikalske tar seg opp i likhet med publikum, de kommer sakte men sikkert og salen fylles mer og mer!

Bønna fra 612 kommer selvsikkert inn på scenen i signatur boblejakke fra Moncler han gir beskjed om at 612 skal fylle Rockefeller den 10.01
I det beaten dropper, kommer resten av gutta ut i hver sin Moncler jakke før de drar tre klassiske låter. Som en ekstra påskjønnelse er det fett å ha med Mogger på scenen, det gir showet en ekstra dimensjon.

Oscar Blesson og Pasha hopper på rett etter.
Gutta gjør et mye mer tradisjonelt hip-hop show, samspillet mellom Pasha og Oscar er plettfri, lyrikken tydelig, de begge holder et høyt energinivå som tydelig smitter over på publikum som endelig fyller halve Sentrum Scene.

Dansingen har begynt å spre seg igjennom publikum, endelig begynner den famøse Klubb Juicy rumperistingen å dukke opp rundt om i salen.

Philip Emilio gjør en minneverdig fremføring av ingen av dine venner før Arif dukker opp som første overraskelse for kvelden.

Vi får beskjed om at dette ikke var kveldens siste overraskelse, DJene mixer et par slagere fra Nelly med Juicy guttas signatur, dette gjør sitt til at stemningen drar seg opp før Snow boyz kommer inn som kveldens andre overraskelse! De gjør et forrykende show som jeg knapt rekker verdsette. Jeg hører en kjent melodi som overrasker meg, Glir Forbi dundrer på høyttalerne idet Jaa9 & OnklP slentrer inn på scenen og gjør en helt grei fremføring. 

Lars Vaular som også er en stor overraskelse, kjører et mye mer energifullt og selvsikkert show, men sliter med å dra med seg publikum slik som Arif og Pasha selv om flere i salen satte pris på det.

Kojo Funds klarer å skape en fin avsluttning med mye rumperisting, det er også tydelig at han er vamt til å spille konserter, han prater lett med publikum og komplimenterer de norske jentene for sitt vakre utseende. Selve scenetekke hans er upåklagelig og dette gir heldigvis kvelden en verdig avslutning.

Skribent: Brahim Sandi