Det er ikke ofte det er fullt på oppvarminga, men hardcorekonserter er det store unntaket. John Dee var fullt av svarte t-skjorter som var kommet for å se walisiske Dream State allerede før klokka var halv åtte. Vokalisten CJ Gilpin holdt et imponerende variert tempo, og viste at selv om Dream State kanskje ikke har den største katalogen enda er de noen vi kan regne med i årene som kommer.

Amerikanskje I Prevail slo gjennom på internett med en cover av Taylor Swifts Blank Space i 2014. Denne har solgt til platinum i statene. De to vokalistene Brian Burkheiser og Eric Vanlerberghe utfyller hverandre på scenen på en sånn måte at det skaper en deilig galskap i rommet, og bandet som helhet leverer fra første låten Bow Down fra skiva de for tiden turnerer med TRAUMA.

Bandet leverer på låt etter låt. Fra silkemyke Hurricane innledningsvis til den for Brian Burkheisers del veldig utleverende Breaking Down, er det allsang, god stemning, circle pits og crowd surfing, sånn en god hardcorekonsert skal være. Om man skal velge ut noen låter det virkelig slo gnister av var det DOA og Paranoid. Bandet runder av med at de lover å komme tilbake snart, og vi kan ikke annet enn å krysse fingrene. Full pott, rett og slett!


Hjemmeside
Facebook