Utstyrt med et lite arsenal av kassegitarer med både 6 og 12 strenger, munnspill og mikrofon gjør Torgeir Waldemar seg klar for å entre den digitale konsertverden under den lett humoristiske tittelen "Brakkesutring."

Han starter med Link Wray-låten Falling Rain og fortsetter med nydelige Flowers fra debutplata. Det er egentlig en duett (Ida Jenshus), men han klarer seg helt fint alene med gitar og munnspill. «My home is my castle I guess», synger Torgeir Waldemar. Han er ikke hjemme, han er på Peloton Kafe i Oslo. Det er bare han og lyd- og filmfolkene inne på kafeen, og han påpeker flere ganger hvor rart det er å ikke få applaus og ikke kunne snakke direkte til folk.

Han fortsetter med Leaf in the wind fra den siste plata Love. Han spiller også en cover-låt til, Past The Point Of Rescue av Hal Ketchum. En låt som for for de fleste nordmenn er kjent i Hellbillies sin norske versjon Ei krasafaren steinbu.«All you can do is your best», synger Torgeir Waldemar i en av låtene. Når det gjelder ham er det godt nok og vel så det. Han greier på en sterk måte å holde folk i ånde med kassegitar og sang. Det er en nerve og en inderlighet i det han framfører. Han spiller og synger slik at vi virkelig skjønner at dette er alvor.

Jeg så Torgeir Waldemar med band under Trondheim Calling, og selv om det var en bra konsert, syns jeg han overgår den på egen hånd. «What happened to the music/What happened to the melody», spør han oss i Island Bliss. Melodiene finnes der ennå, og Torgeir Waldemar er en av dem som lever og ånder for sin musikk. Det fikk han grundig bevist for tilhørerne som møtte opp for å høre på ham. «Ren kunst!», var det noen som skrev i kommentarfeltet. Det oppsummerer i grunnen konserten presist og godt.


Facebooksiden til Torgeir Waldmar