Hjemme i stua til Anne Lise Frøkedal strømmer det ut wienervalser fra en sprukken grammofon. I et koselig stuerom har hun og makker Vidar Landa (Kvelertak) satt opp gitarer og et elpiano. Så kommer de inn, og Frøkedal utbryter. «Her er vi frå stova, vi har aldri streama live før.»

Vi kjenne henne både fra sitt solo-prosjekt og fra bandene Harrys Gym og I Was A King. Hun ga ut et fint solo-album i 2018 som heter How We Made It. Hun framfører flere av låtene herfra, men også noen fra de andre platene sine.

Anne Lise Frøkedal har en aldeles nydelig, varm stemme. Litt Nico til tider, litt Joni Mitchell, men mest av alt henne selv. Hun spiller fin folkpop på akustisk gitar mens Landa spiller elpiano/orgel og litt gitar. På et tidspunkt henter han en elgitar med forsterker på størrelse med de største fyrstikkeskene. Det er ikke størrelsen det kommer an på, for det låter veldig bra.

Frøkedal småprater litt mellom låten, sender bursdagshilsninger til folk og det er i det hele tatt en veldig trivelig stund hun gir de 6-700 som har møtt opp. God musikk og koselig stemning trenger vi mer av.Facebooksiden til Frøkedal