Det har vært så mange gode norske online-konserter i det siste at man blir helt bortskjemt. Man blir imidlertid aldri så bortskjemt at man lar sjansen gå fra seg til å se legenden og gudfaren i norsk rock, Michael Krohn.

Det er også hint av Gudfaren i scenebelysningen på Sentralen. Det er helt mørkt bortsett fra en lyskjegle som lyser rett ned på Michael Krohn, og en som belyser pianist Geir Bratland. Enkelt, men utrolig effektfullt!

Så er det for så vidt et ganske minimalistisk opplegg ellers. Krohn synger sololåter, en låt av Kjøtt (Jeg vil bli som Jesus), samt låter av Raga Rockers og Easy Riders, og det låter utrolig bra. Geir Bratland spiller med stødige hender og Krohn synger som han aldri har gjort før. Stemmen hans har fått en fylde og dybde som gjør den veldig god å høre på.

Fra han starter med låten Ro og avslutter med En ny dag truer holder han fast i oss. Han prater nesten ikke mellom låtene, men det gjør ingenting. Det greier seg godt med vokalen til Krohn og pianospillet til Bratland.

Gjennom et såpass nedstrippet opplegg, kommer det godt fram hvilken ypperlig låtskriver Michael Krohn er. Det er godt å se ham i god form, og godt å se at han langt i fra står tilbake for yngre og mer fremadstormende norske artister.

Se hele konserten her:Facebook-siden til Michael Krohn