Foto: Kristoffer Rye

Koronakrisen rammet Norges hardrock-høvdinger hardt, og utsatte en hel europaturné frem til 2022. Vi er derfor enormt glade for å kunne avsløre at vi får et spontant besøk av Kvelertak til Byscenen i sommer!

HØR: Kvelertak har satt sammen den perfekte spillelisten til vorspielet før en Kvelertak-konsert Hør her!

Fra oppstarten i 2007, har gjengen fra Stavanger virkelig vist oss hva de er gode for, og har uten tvil satt sine spor innenfor norsk hardcore/metall. Med fire bunnsolide utgivelser og en rekke turnéer i inn- og utland kan vi trygt si at de er et av landets mest hardtarbeidende, erfarne og respekterte liveband. De har vunnet fire Spellemannpriser og har de siste årene turnert med Metallica, Gojira, Mastodon og Slayer – både i USA og Europa.Anført av singlene «Bråtebrann» og Crack of Doom» (feat Troy Sanders) slapp Kvelertak sitt nye album «Splid» i februar 2020. Albumet, som er produsert av Kurt Ballou («Kvelertak», «Meir»), har fått fantastiske anmeldelser i inn og utland.

Nå er endelig Kvelertak på veien igjen og vår fotograf Kristoffer Rye var på plass da bandet inntok Byscenen i helga. Se galleri her: