Foto: Alex Hoel

Sports Team går i skoene til flere av sine Brit pop-inspirasjoner, samt deler lydbilde med Parquet Courts og Squid. Bandets musikk vitnet om at det er mye potensiale i disse folka som kan føre til at de når høyre opp på festivalplakaten om kort tid.



Musikken inneholdt mye krutt og futt, som på The Game og Fishing. Sangen Cool It Kid ble sluppet samme dag, mens de også spilte The Drop som er fra den kommende plata deres som slippes i høst.



M5 var der ting virkelig tok seg opp, med et utrolig fengende refreng og sommerstemning til tusen. Det samme kan definitivt sies om den Here’s the Thing. Vokalist Alex Rice antok at sangens politiske budskap om hva som skjer i Storbritannia muligens deler mange av de samme temaene som i Norge. Selv om det var vanskelig å sette seg inn i budskapet der og da, var det klart at sangen uansett var en hit. De avsluttet så med Kutcher og to andre låter.



Bandet var ikke den mest engasjerte gjengen med folk, men musikken var så klar, så full av energi og personlighet at det gikk greit. Rice leverte også svært godt på vokal, med en røst som kan mobilisere store publikumsmengder i fremtiden.

Her bør man bare holde øynene åpne, altså.