Hallå! Jeg er Cenzinando, og jeg tror jeg skal synge mer enn jeg skal snakke i dag, eller hva da, Bergen? hilste Cezinando publikum på Plenen scene på festivalens nest siste dag, som var preget av regnvær.

Publikum besto hovedsaklig av tenåringer og entusiastiske tenåringsjenter utgorde en betydelig andel av de fremste radene. Artisten fra Oslo heter egentlig Kristoffer Cezinando Karlsen og er halvt portugisisk. Siden 2014 har han rukket å utgi 4 album, 2 EPer og 12 singler. Allerede som 16-åring platedebuterte han.-Jeg fyker gjennom byen som jeg er spiderman. Jeg går på veggen som jeg er spiderman.. Jeg henger i en tynn tråd som jeg er spiderman, starter Cenzando og varmer opp. Hits som Kokt a la mode, Baby-boss og Er dette kommer på løpende bånd, og fremføres med stil. Musikken hans er en miks av pop og rap. Han bruker mye autotuning, som jeg synes gir musikken en litt syntetisk følelse, men det gir i alle fall låtene et moderne 2020-preg Cezinando har mye sjarm og selvtillit. Det er en fordel å være over gjennomsnittlig glad i bass når man går på konsert med Cezinando. Det formelig vibrerer i de store bass-elementene på scenekanten, og det blir for mye bass-trøkk på nært hold.

På siste låt "Håper det er plass" synger publikum med, og responsen fra fansen er såpass entusiastisk at det er umulig å ikke bli revet med 

Foto: Per Ole Hagen