Den eksentriske newzealenderen holdt en glimrende konsert i Oslo i 2019 der fansen fylte salen. Men som festivalartist faller hun mellom flere stoler. Bortsett fra to "takk" sa hun ikke noe til publikum, og det gikk ofte et minutt mellom låtene når hun skulle skifte fra å stå til å sitte og spille gitar. Noen ganger kikket hun forskrekket på publikum, hvorav de fleste nok ikke forsto hennes tandre indiefolk.

Det var glissent i den store hallen Sirkus da konserten begynte, og enda færre da den var slutt etter bare tre kvarter. Aldous Harding hadde med seg fire musikere, hvorav en fyr var på både keyboards, gitar, perkusjon og koring. Alt i alt var lyden og utførelsen bra.Repertoaret var naturlig nok preget av årets nye album, Warm Chris, men hun sang også noe fra Designer (2019) og den frittstående 2017-singlen Old Peel - en fengende, spretten og original sang der Harding slo takten på ei kubjelle.

Fixture Picture kom i en fin versjon med mellotron, og under Lawn overrasket hun med å slå en tamburin på låret mens hun tok noen brå dansetrinn, til stor jubel blant de få av fansen som var kommet.

Foto: Ingrid Slettemoen