Bærumskvinnen har holdt få konserter de siste årene, så det er ikke rart hun var overveldet over å spille for et stappfult Sirkus. 34-åringen sa imidlertid ikke stort annet til publikum i de 55 minuttene.

De aller fleste låtene Emilie Nicolas sang handler om kjærlighet, og når det musikalske uttrykket også er ganske monotont, blir det hele ensformig og småkjedelig. Hennes varme stemme svever over synther, beats og perkusjon. Det var to trommiser i femmannsbandet hennes, som bidro med en klappeintro på Teddy Bear.Hun startet med Tsunami fra 2020-albumet Let Her Breathe, som i likhet med de to forrige (fra 2014 og 2018) ble meget kritikerrost. Et av versene ble sunget på fransk (hun har fransk far). Ellers fikk vi greie versjoner av bl.a. Higher Love og Grown Up, mens andre låter hadde en del akustisk gitar.

I 2021 fikk Nicolas en overraskende hit med Who's Gonna Love You (hennes aller første). Det var mye takket være rapbidraget til norske Isah, som kvitterte med å komme på scenen i Sirkus og gjenta dette, til stor jubel. Han hadde jo spilt der to timer tidligere.

Til slutt introduserte Emilie Nicolas ei helt ny låt. Den var dansbar, hadde laserlys og endte i gammeldags house. En overraskende avslutning på en ellers ensformig konsert.

Foto: Ingrid Slettemoen