Sirkus var litt over halvfull da Suede begynte, fordi konserten med Florence + The Machine gikk samtidig, men flere kom til etter hvert. De som kom fikk en forrykende time med et tett, samspilt band og en imponerende Brett Anderson, som var høyt og lavt, sang glimrende og sjonglerte med mikrofonen i stil med Roger Daltrey fra The Who.

Suede valgte å starte med en single som kom i forkant av høstens nye album, She Still Leads Me On, og både den og Killing of a Flashboy (1994) viste hvor mye bandet er influert av David Bowie. I tillegg til Brett består bandet av Simon Gilbert (trommer) og Matt Osman (bass) samt Richard Oakes (gitar) og Neil Codling (keyboards, gitar).Bak musikerne ble det stadig projisert store bilder som illustrerte sangene, ofte med singlecovere. Og for ei settliste gamle fans fikk presentert! Alle Suedes 4 første singler ble spilt: The Drowners, Metal Mickey, Animal Nitrate, So Young. På sistnevnte viste 54-årige Anderson at han fortsatt treffer falsetten perfekt. Men de spilte ikke sin høyest plasserte hit i UK: Stay Together (1994).

Blant de få balladene var Pantomime Horse (1993) og She's In Fashion (1999), som ble framført av bare Brett Anderson og to akustiske gitarer. Ellers plystret han på Everything Will Flow, som har et magisk synthriff i introen.

Hovedsettet ble avsluttet med Suedes mest strømmede låt, Beautiful Ones. Her var allsangen enda mer massiv, og Anderson lot publikum synge deler av versene også. Vi fikk dessuten et ekstranummer: New Generation fra andrealbumet Dog Man Star. Det var ofte feststemning under denne strålende konserten!

Foto: Ingrid Slettemoen