Foto: Oddbjørn Steffensen

Pow! Og så falt det første teppet bak der Kamelen og Ekte unge sto klare for å lage show. Med flammer og pyro ga bergenseren showet et ekstra kick som satte fyr på det unge publikummet. Mengden trengte ikke mer enn to sekunder for å bryte ut i jubel. Med låten Velkommen tilbake til city hyllet bergenseren hjembyen sin og sjarmerte sikkert en god del av publikummet.

«Jeg flyttet nettopp fra Løvstakken, så dette går til alle som fortsatt bor der», ropte Kamelen etter låten. På samme linje fortsatte han med en allsang som hedret Bergen by og kom med enda et teppeffekt. Bak dette teppet var det et bilde av Torgallmenningen i Bergen.I forkant av Bergenfest skapte Kamelens gratiskonsert foran 7000 skoleeveler overskrifter. Kamelens handlinger og det som resulterende et fem måneders fengselsopphold gjør han ikke til en egnet artist for ungdomsskoleelver ifølge lærere ved Skranevatnet skole i Bergen. De ville boikotte konserten.

Dette tok artisten opp før han sang «fuck politi». «Jeg fikk 5 måneder fengsel for noe jeg ikke har gjort. Denne låten handler om det, men det skal ikke være en oppfordring til å gjøre det. Dette er bare min mening», mumlet Kamelen flyktende. Kanskje litt i konflikt med managementet sitt bommet han like etter, tok feil vers og startet låten på nytt.No big deal og fortsett. En god remix av A36 sin låt Samma gamla vanliga var en banger og ble igjen pakket inn i flammer og pyro. Det var ikke bare fansene som fylte scenen med liv utenfra. Kamelen hadde også backstage med meg seg meg mange støttespillere, blant annet Leo Ajkic som er venn og manager til artisten.

Kamelen er flink til å kommunisere med publikum og flørtet ofte med jentene i foran scenen og stagedivet og surfet over mengden.

Kamelen leverte en strålende konsert med energi og et spektakulær show (selv om flammene i 25 grader kanskje ikke var den beste ideen). Han spilte klassikerne som Ingenting, Ja visst og Unge kamelen og fikk flere hjerter til å slå fortere.